zum Hauptmenü
zum Inhalt
Information auf
den Punkt gebracht
Universitätsbibliothek Frankfurt
|
Home
|
Erweiterte Suche
Schnellsuche:
OK
Titel
Pflichtabgabe
Ablieferung
Alle Bibliotheken
Universitäts- und Landesbibliothek Darmstadt
Universitätsbibliothek Frankfurt
Hochschul- und Landesbibliothek Fulda
Universitätsbibliothek Kassel
Hochschul- und Landesbibliothek RheinMain
Inhalt
Themen
Listen
Neuzugänge
Titel
Autor / Beteiligte
Ort
Verlage
Zeitung nach Datum auswählen
Clouds
Orte
Autoren / Beteiligte
Verlage
Jahre
Impressum
E-Zeitschrift
Titel
DLG expert report ... / DLG
Körperschaft
Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft
Erschienen
Frankfurt am Main
:
DLG e.V.
,
1 (2020) [?]-
Erscheinungsfrequenz
unregelmäßig
Anmerkung
Gesehen am 30.04.2024
Bände teils in der Zählung ausgelassen
URL
Verlag
URN
urn:nbn:de:hebis:30:epflicht-197577
ZDB-Nachweis
3186273-1
Zugriffsbeschränkung
Frei abrufbar
Hefte
2024 (2024) 4. Embracing Digitalization - Enhancing Recall Management with Innovative Software Solutions and Global Collaboration
2024 (2024) 3. Food packaging concepts for the circular economy
2024 (2024) 2. Application of pulsed electric fields (PEF) in the food industry
2024 (2024) 2. Application of pulsed electric fields (PEF) in the food industry
2023 (2023) 2. Vertical Farming: Possible differences between raw materials from indoor and outdoor cultivation
2022 (2022) 2. Extrusion Traditional structuring and texturizing processes for the food production of the future
2021 (2021) 2. Data analytics Support for management decisions in times of crisis
2020 (2020) 6. Rapid sensory profiling method CATA (Check-all-that-apply) A versatile tool in descriptive analysis
2020 (2020) 5. Global reduction strategies in comparison – Great Britain, Australia and the USA
2020 (2020) 4. Sensory evaluation: Contact-free, digital and online Recommendations and opportunities for sensory assessment with limited routine operation
2020 (2020) 3. Food Fraud Food fraud: Making specific and efficient use of untapped data inventories
2020 (2020) 2. Practice guide for sensory panel training Part 3: Measurement of the performance of sensory assessors and panels
2020 (2020) 1. Online trade with food and beverages – Success factors for greater quality and safety
Links
Nachweis
Hessisches Bibliotheks- und Informationssystem (HeBIS)
Statistik
Das PDF-Dokument wurde
12
mal heruntergeladen.
Lizenz-/Rechtehinweis
Urheberrechtsschutz 1.0